25 könyvre 25 napon át extra szülinapi kedvezmény

akció

Ünnepeld velünk a szülinapunkat! Mi MICSODA kötetek, ismeretterjesztő könyvek, képes- és mesekönyvek mától 25 napig 50% kedvezménnyel!

babilon kiadó

babilon kiadó25 éve, akármilyen hihetetlen, tinédzserek választották ki, melyik Mi MICSODA kötetekkel induljon a Babilon Kiadó. Anyacégünk, a Tessloff egy hatalmas dobozt küldött, tele a német sorozat köteteivel.
A gyerekek a téma, a tartalom és a képanyag alapján választották ki az első 3 címet: Bálnák és delfinek, Csillagok, Ahogy az állatok látnak, hallanak és éreznek. S ezek a kötetek azóta is a legsikeresebbek.
Ma már a tudomány olyan gyors lépésekben fejlődik, hogy még egy olyan ősi téma, mint a dinoszauruszok sem állja meg a helyét változatlan utánnyomásban. Az új leletek alapján még a dinók ábrázolása is tökéletesen más irányt vett. Nem beszélve az űrkutatás eredményeiről. 25 éve még nem sokat tudtak a tudósok a fekete lyukakról vagy az exobolygókról. Bőségesen van még miről írni, hiszen csak most kezdjük érezni, milyen rengeteg feltáratlan dolog vesz minket körül. Ezért a könyveinket folyamatosan megújítjuk, hogy naprakész, megbízható tudásanyagot adhassunk át olvasóinknak. Új sorozatokat indítunk, sőt, az irodalom terén is szeretnénk olvasóinknak maradandó élményt nyújtani.

Indulj felfedezőútra honlapunkon, vagy keresd egyenesen akciós könyveinket ITT.

Az akció 2015. július 31-ig tart.

Minden rendeléshez Münó, a holdbéli manó poszter/foglalkoztató füzet jár AJÁNDÉKBA!