Figyeld újdonságaikat egész évben!

Kiadónk 2019-ben is több mint 50 újdonsággal várja az olvasókat. Folytatódnak a jól ismert sorozatok és újabbak indulnak útra. A babáktól a kezdő olvasókon át a kíváncsi könyvmolyokig és könyvfalókig mindenki találhat kedvére való könyveket idei kínálatunkban. A friss megjelenésekről honlapunkon és facebook-oldalunkon is hírt adunk.

A Mi MICSODA sorozat 7 új könyvvel bővül: Természeti katasztrófák, Cápák, Vulkánok, Rovarok, Kőkorszak, Elefántok, Régészet. A Mi MICSODA Junior sorozatban szintén 7 új kötet jelenik meg: A természet, Közlekedés, A dínók világa, Várak, Rendőrség, Bálnák és delfinek, Focikönyv. A Mi MICSODA Ovisoknak sorozatban 5 újdonság érkezik: Vonatok, Pónik, Építkezés, Időjárás, Karácsony. Két új matricás atlasz – A Föld, Erdő – és két új matricás rejtvényfüzet – Otthonunk működése, Foci – jelenik meg. Az Építsd fel! sorozatban jön a Farm. Babakönyveink kínálata új, interaktív – hangos és keresős – kötetetekkel bővül.

Odavagyunk! címmel jelenik meg a Mágikus állatok iskolája  regénysorozat 10. része, amelyben egy focistaválogatás borzolja  kedélyeket, ráadásul Miss Cornfield osztályából valaki elköltözik a mágikus állatával együtt. Érkezik a harmadik vakációs kötet is, amelyben Henry Leanderrel, a mágikus leopárdjával egy ódon kísértetkastélyba utazik, beképzelt unokatesók és rémisztő szellemek okoznak bonyodalmakat. Szerencsére Henry és Leander kiváló szellemvadászok.

A már jól ismertek mellett idén két új sorozatot is útjára indítunk. A Mi MICSODA könyvcsalád újonnan induló ismeretterjesztő sorozata kezdő olvasóknak szól. A Mi MICSODA Olvasó köteteit 1-3. osztályosoknak ajánljuk. Mindegyiken egy-egy rajzolt figura kísér végig. Az oldalpárok jól áttekinthetőek, a betűk nagy méretűek, a mondatok egyszerűek, nincsenek elválasztások, látványosak a fotóillusztrációk. A sorozat idén megjelenő kötetei: Bolygók, Bálnák és Delfinek, Vulkánok, Természet, Lovak, Méhek.

Ifjabb Tom kapitány címmel jelenik meg a fikciót és az ismeretterjesztést ötvöző új regénysorozat 8 kötete. Tom és Stella magukra maradnak a világűrben, a Space Camp–1 űrállomáson, csak saját leleményességükre és Spécire, a robotmacskára számíthatnak űrbeli és földi kalandjaikon. Minden kötetben történik velük valami izgalmas, és miközben megoldják a legnehezebb helyzeteket is, sok mindent megtudnak a világűrről, a csillagászatról és a fizika törvényszerűségeiről.

A Varázslatos természet után Varázslatos emberiség címmel érkezik az emberiség anyagi és szellemi kultúráját 60 látványos ábrában bemutató könyv, amelyet a család minden tagja forgathat. A jól ismert tények mellett a legújabb kutatások eredményei is helyet kaptak az enciklopédikus igényű kötetben, amely színekkel és nyilakkal vezet végig a fontos történelmi összefüggéseken.

A már olvasni tudó 7-8 éveseknek ajánljuk a Mit rejt a Múlt? és a Mit rejt a világűr? különleges kiállítású „réteges” kartonkönyveket. Az újszerű formához újszerű koncepció társul: az oldalak úgy rétegződnek egymásra, ahogy a három főszereplő, Lili, Lali és Jojó kutya térben és időben egyre távolabb utaznak. Az olvasó nemcsak ismereteket szerezhet egy-egy témáról, hanem az oldalak alját szegélyező képek segítségével böngészgetheti a vidám rajzokat.

Kiskamaszoknak szól a háromrészes Survival. A regényfolyam főszereplői egy helikopterszerencsétlenség után az Amazonas őserdejében találják magukat. A négy gyereknek egy sor nehéz helyzetet kell megoldania a túlélésért. Találkoznak vadállatokkal, félelmetesnek tűnő indiánokkal és elvetemült drogkereskedőkkel is. 

Kisgyerekeseknek ajánljuk Az első évek mérföldkövei sorozatot. Minden kötet a kisgyermekkor egy-egy nehéz helyzetéről szól: Pocak csak a szedret szereti, Hová lett a szundikendőm?, Szép álmokat Brumó!, Pisze úszni tanul. A kihívásokkal kedves állatcsaládok segítenek megbirkózni.


Címkék:

LOGICO  Mesekönyvek  Mi MICSODA  akció  cidrimókus  dinoszaurusz  divat  egyiptom  fejlesztés  finommotorika  foglalkoztató  félelem  hiszti  interjú  iskolakezdés  iskolaérettség  játék  készségfejlesztő  mese  olimpia  olvasás  pedagógus  program  pszichológus  pályázat  rajz  robot  sport  tanulójáték  ókor 

Kapcsolódó könyvek:

3546

Mi MICSODA Ovisoknak - Pónik

Teljes ár: 2 950 Ft
Online ár: 2 360 Ft


 

3575

Mi MICSODA Ovisoknak - Vonatok

Teljes ár: 2 950 Ft
Online ár: 2 360 Ft


 

3595

Mi MICSODA Cápák – Az óceán vérszomjas vadászai

Teljes ár: 3 200 Ft
Online ár: 2 560 Ft


 

3659

Ifjabb Tom kapitány 2. Kiruccanás a Földre

Teljes ár: 2 190 Ft
Online ár: 1 752 Ft


 

3753

Mi MICSODA Olvasó - Bolygók

Teljes ár: 1 995 Ft
Online ár: 1 596 Ft