Hókirálynő

pályázat

Azok közt, akik október 1. és október 20. között webáruházunkban 7.000 Ft felett vásároltak/vásárolnak, 15 darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk a Hókirálynő premier előtti vetítésére!

Sorsolás: 2015. október 21.

A vetítés helye és időpontja:
Időpont: 2015. október 26., hétfő 18 óra
Helyszín: Mi Mozink Óbuda 4-es terem (III. kerület Bécsi út 154.)

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt: olyan tükröket készített, amelyek megmutatták, milyen érzéseket, vágyakat rejt az emberek lelke. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni.
Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta.

Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél ekkor Kait is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti.

A Hókirálynő nem is sejti, hogy Gerdát és Kait olyan szoros kapocs köti össze, amit még ő sem törhet szét. A bátor lányka felkerekedik, hogy hűséges barátjával, Lutával és a megszelídített trollal megkeresse szeretett testvérét, Kait. Kalandos útjuk során számos veszéllyel kell szembenézniük, ám a szeretet, a jóság és az elszántság erejével sikerül megküzdeniük a jégszívű asszonnyal, hogy megmentsék családjukat, és megtörjék a világot sújtó fagyos átkot.

 Eredeti cím: Snow Queen (Snezhnaya koroleva)
Műfaj: családi animációs film
Rendezte: Vladlen Barbe, Maksim Sveshnikov
Írta: Vladlen Barbe, Vadim Sveshnikov
Zene: Mark Villott

Szinkronhangok:
Gerda - Kántor Kitty
Troll - Schnell Ádám
Jégkirálynő - Bertalan Ági
Vegard - Magyar Bálint

Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

 

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun