Így zúztok ti!

pályázat

Töltsd le, nyomtasd ki, színezd ki! A MEGAZÚZDA igazi újdonság az energiabombáknak! Két oldalpárt is elérhetővé tettünk, hogy kipróbálhassátok!

Katt a jobb oldali sávban a két Megazúzda-kötetre, és adott könyvnél megtaláljátok a letölthető mintaoldalakat! Ess neki ceruzával, tollal, filctollal és zsírkrétával - írmagja se maradjon fehér felületnek!
A Megazúzda sorozat lényege, hogy az olvasó a szereplőkkel együtt akcióba lendülhet– a történeteket ugyanis a szerzők csak mintegy előkészítették, a gyerekekre vár, hogy befejezzék, „tökéletesítsék”, saját képükre formálják azokat. A kiado@tessloff-babilon.hu emailcímen pedig örömmel várjuk az alkotásokat, amiket aztán kivétel nélkül megosztunk Facebook oldalunkon is a lelkes nagyközönséggel!

Íme, az eddigi termés!

Megazúzda

Megazúzda

Megazúzda

Megazúzda

Ceruzák készenlétben... Mindenki a hegyén... Rajzra fel!


Címkék:

LOGICO  Mesekönyvek  Mi MICSODA  akció  cidrimókus  dinoszaurusz  divat  egyiptom  fejlesztés  finommotorika  foglalkoztató  félelem  hiszti  interjú  iskolakezdés  iskolaérettség  játék  készségfejlesztő  mese  olimpia  olvasás  pedagógus  program  pszichológus  pályázat  rajz  robot  sport  tanulójáték  ókor 

Kapcsolódó könyvek:

1857

Megazúzda - Földönkívüliek az őrült tudósok ellen

Teljes ár: 1 990 Ft
Akciós ár: 299 Ft


 

1858

Megazúzda - A rómaiak a dinoszauruszok ellen

Teljes ár: 1 990 Ft
Akciós ár: 299 Ft