Münó, a holdbéli manó – 10 jegyet sorsolunk a premier előtti vetítésre!

pályázat

Lehet, hogy még nem hallottál az aranyszívű, szeleburdi holdbéli manóról, Münóról, de hamarosan biztosan találkozni fogsz vele a moziban! Münó hatalmas ajándékkal készült a jubileumunkra:
Tíz, azaz 10 db kétszemélyes mozijegyet ajánlott fel a róla szóló 3D animációs film premier előtti vetítésére azoknak, akik július 20-ig webáruházunkban vásárolnak! Tehát ahhoz, hogy részt vegyél sorsolásunkon, nem kell mást tenned, mint ami amúgy is megtennél szuper szülinapi árainkat látva!

És ne feledd, minden rendeléshez Münó, a holdbéli manó poszter/foglalkoztató füzet jár AJÁNDÉKBA!

Létezik egy távoli csodálatos világ, ahol a nappalokat és az éjszakákat legendás őrzők vigyázzák. Ők irányítják a Nap és a Hold állandó körforgását, és gondoskodnak arról, hogy éjjel az egyik, nappal a másik ragyogjon az égbolton. A régiek ideje azonban lejárt: a Napnak és a Holdnak új őrzőt kell választania. A bolygó apraja-nagyja összegyűlik a jeles eseményre, és kíváncsian várják a nagy döntést.

A Nap választása Szolárra esik, ami nem okoz nagy meglepetést, hiszen a kissé öntelt és magamutogató figura egész életében erre a feladatra készült. Ám amikor a Hold Münót, az apró és kétbalkezes teremtményt jelöli ki őrzőjéül, mindenki felbolydul. Maga Münó sem érti, miért ő lett a kiválasztott, hiszen fél a sötétben, és még a csillagok között sem tud különbséget tenni. Hogyan vigyázhatna ezek után éppen ő a Holdra? Ám a felelősség alól nincs kibúvó.

Egy este azonban bekövetkezik a baj: a tapasztalatlan Münó egy óvatlan pillanatban elveszíti a Holdat. A kegyvesztett, bosszúra éhes Nekrossz, a Nap egykori őrzője kapva kap az alkalmon, és miközben mindenki a Holdat keresi, ellopja a Napot, teljes sötétségbe borítva ezzel a bolygót.

Münó, Szolár és a törékeny, ám talpraesett viaszlányka, Tündi felkerekednek, hogy együtt nézzenek szembe a gonosz alvilági figurával, és visszaszerezzék a Napot és a Holdat. Izgalmas útjuk során megannyi különös, ismeretlen lénnyel kell megküzdeniük, miközben felfedezik bolygójuk lenyűgöző világát. Münó pedig lassan ráébred, hogy mégis csak ott lakozik benne az az erő, amitől ő lehet minden idők legnagyobb Őrzője, a legendás hős, akire a világ örökké emlékezni fog…

Rendezte: Alexandre Heboyan, Benoit Philippon
Forgatókönyv: Jérome Fansten, Benoit Philippon
Zene: Bruno Coulais