Nyerj családi wellness pihenést!

játék, pályázat

Most érdemes bővítened a Logico készletedet! Garantált ajándék és értékes nyeremény vár!

A 3 napos családi wellness pihenés nyertese: Kovács Hermina Tolnáról. Gratulálunk és jó pihenést kívánunk!


MEGHOSSZABBÍTVA JÚNIUS 30-IG!

playmobil

Minden vásárló, aki június 1. és 30. között 7000 Ft feletti értékben vásárol Logico terméket egy Playmobil figurát kap ajándékba!
Sőt, a vásárlók között kisorsolunk egy 3 napos családi wellness pihenést az alsópáhoki Kolping Hotelbe****!

Az akció időtartama: 2016. június 1-30.
Garantált ajándék (a készlet erejéig): 1 db Playmobil figura
Fődíj: egy darab, 4 fő (2 felnőtt+két gyerek) részére szóló, 3 napos családi wellness pihenés az alsópáhoki Kolping Hotel**** Spa & Family Resortba. A nyeremény 2016. december 20-ig vehető igénybe, hétköznapokon.
A pihenés tartalmazza: a félpanziós ellátást, szállást, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használatát, a családi- és sportprogramokon való részvételt. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja térítésmentesen. A szálloda alapszolgáltatásainak részletes listája itt található: http://kolping.hotel.hu/szobak-arak/ar-tartalma. Nyeremény nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, az idegenforgalmi adót, és a szálloda extra szolgáltatásait (kozmetika, masszázs, stb.) Beváltható: 2016.12.20.-ig, kivéve „C” kiemelt szezonon kívüli időszakban (egyházi és iskolai ünnepek, csomagajánlatok) a szálloda szabad kapacitásának függvényében, előzetes egyeztetés alapján.

A nyertest emailen értesítjük!

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

kolping

A családbarát Kolping Hotel Alsópáhokon, Hévíztől 1 km-re található. A 10 hektáros parkban a gyerekeket az ország legnagyobb szállodai játékbirodalma, Bobóország várja. Különleges családi lakosztályok, élményfürdő és tartalmas gyerekprogramok egész évben minden nap. A szálloda fejlesztés-sorozat után megszépülve, sok újdonsággal ünnepli idén a 20. születésnapját!