Nyerj mozijegyet!

pályázat

Vásárolj bármilyen Mi MICSODA logóval ellátott kiadványt április 26. és május 4. között, és nyerj jegyet a Csápi - Az óceán hőse című mozifilmre!

Részvételi feltételek: A játékban minden olyan vásárló részt vesz, aki a fenti időszak alatt legalább egy, Mi MICSODA logóval ellátott kiadványt vásárol a honlapunkon. A nyerteseket emailen értesítjük. A nyeremény készpénzre nem váltható.
A játék időtartama
: 2017. április 26 - május 4. A nyerteseket május 5-én értesítjük.
A nyeremény: 3 db 4 fő részére szóló belépőjegy a Csápi - Az óceán hőse című mozifilmre.
A vetítés időpontja: 2017. május 10. szerda, 18 óra
A vetítés helyszíne: Lurdy ház - Mi mozink, 9-es terem
                 (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)A filmről:

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot. 

Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű-csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy csodálatos világról, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző szórakozást nyújt.

Eredeti cím: Deep
Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. május 11.
Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

Rendezte: Julio Soto Gurpide
Forgatókönyv: Juli Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve
Zene: Fernando Velázquez

Szinkronhangok
Evó - Elek Ferenc
Csápi - Kadosa Patrik
Alíz - Gáspár Kata


Címkék:

LOGICO  Mesekönyvek  Mi MICSODA  akció  cidrimókus  dinoszaurusz  divat  egyiptom  fejlesztés  finommotorika  foglalkoztató  félelem  hiszti  interjú  iskolakezdés  iskolaérettség  játék  készségfejlesztő  mese  olimpia  olvasás  pedagógus  program  pszichológus  pályázat  rajz  robot  sport  tanulójáték  ókor 

Kapcsolódó könyvek:

2085

Mi MICSODA Óceánok mélye - Élet az örök sötétség birodalmában

Teljes ár: 3 200 Ft
Online ár: 2 560 Ft


 

1831

Óceánok 30 másodpercben

Teljes ár: 2 750 Ft
Online ár: 2 200 Ft