Nyerj mozijegyet A hiányzó láncszem premier előtti vetítésére!

játék

2 db négy személyre szóló belépőjegyet sorsolunk ki A hiányzó láncszem című családi animációs film premier előtti bemutatójára mindazok között, akik 2019. március 20. és 31. között 10.000 Ft feletti értékben vásárolnak webáruházunkban!

A hiányzó láncszemA játék időtartama: 2019. március 20-31.
A játékban minden olyan vásárló automatikusan részt vesz, aki a játék időtartama alatt minimum 10.000 Ft értékben vásárol a Babilon Kiadó honlapján.
Sorsolás: 2019. április 1. A nyerteseket emailen értesítjük.
A nyeremény: 2 db négy személyre szól belépőjegy A hiányzó láncszem című családi animációs film premier előtti vetítésére.
A vetítés helye és ideje: 2019. április 9. kedd 18:00 óra – Cinema City Westend mozi 5-ös terem

A filmről:

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra.
A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Az ellenállhatatlanul kedves szőrmók, Mr. Link mosolyra csábító szemeivel, hatalmas tappancsaival, és fergeteges szóvicceivel garantáltan minden mozirajongó szívét rabul ejti. Az emberiség utolsó bundás hŐSE izgalmas, Indiana Jonest is túlszárnyaló kalandjai során belekóstol a vadnyugat világába, elefántokkal haverkodik az indiai dzsungelen, és a Himalája fagyos hegycsúcsain is keresztül küzdi magát, csak azért, hogy megtalálja az otthont, amire mindig is vágyott.
Szeretetben, barátokban, óriási felfedezésekben gazdag utazásara invitál a Laika filmstúdió legújabb családi animációs vígjátékában!
A Laika animációsfilm-stúdió a lenyűgöző stop-motion technikát alkalmazza reklámok, rövidfilmek, zenei videoklipek és játékfilmek elkészítéséhez. A stúdió olyan filmeket jegyez, mint az Oscar-díjra jelölt Coraline és a titkos ajtó és a kétszeres Oscar-jelölt Kubo és a varázshúrok.