Nyerj mozijegyet A végzet órája premier előtti vetítésére!

pályázat

13 db négy személyre szóló belépőjegyet sorsolunk ki A végzet órája című családi fantasy premier előtti bemutatójára mindazok között, akik október 9-23. között 10.000 Ft feletti értékben vásárolnak webáruházunkban!

A játék időtartama: 2018. október 9-23.
A játékban minden olyan vásárló automatikusan részt vesz, aki a játék időtartama alatt minimum 10.000 Ft értékben vásárol a Babilon Kiadó honlapján.
Sorsolás: 2018. október 24. A nyerteseket emailen értesítjük.
A nyeremény: 13 db négy személyre szól belépőjegy A végzet órája című családi fantasy film premier előtti vetítésére.
A vetítés helye és ideje: 2018. október 30. 18:00 óra – Cinema City Westend mozi

A filmről:

A 10 éves Lewis Barnavelt (Owen Vacarro), mikor a nagybátyjához, Jonathanhez (Jack Black) költözik nem is sejti, hogy egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világba csöppen. Új otthona, az ódon kastély megannyi titkot rejt, köztük a ház falában egy folyton ketyegő különös órát. Amikor Lewis Hallowenkor véletlenül feltámasztja a holtakat, megkezdődik a versenyfutás az idővel. A bátor fiúnak varázsló bácsikájával, és a szomszédban lakó belevaló boszorkánnyal, Florence-szel (Cate Blanchett) karöltve meg kell találnia az órát, hogy a fekete mágiát űző, holtjából feltámadt gonosz varázslónő, Selena (Renée Elise Goldsberry) kegyetlen tervét megsemmisítsék, és megmentsék a világot a teljes pusztulástól.