Ruhaálmodó pályázat

divat, pályázat

Divatrajongók, álmodozók, figyelem!
A népszerű Mi MICSODA ismeretterjesztő sorozat 25 éves születésnapját ünneplő Babilon Kiadó pályázatot hirdet a manuela kids designnal, a Minipolis játékbolttal és a Kincs Magazinnal karöltve, kreatív, ügyesen rajzoló, örök álmodozó kislányok és nagylányok számára!

Képzeld el saját szetted, tervezd meg, rajzold le, fotózd be és küldd el az info@minivilag.hu emailcímre, hogy megvalósulhasson álmaid ruhája! Semmi technikai megkötés nincs, és ovisok és iskolások rajzait is várjuk.

 

A két nyertes terv álmodói a manuela kids design jóvoltából karácsonykor már a saját maguk által megtervezett kollekciót viselhetik a fa alatt.

Díjak:

  1. Az első két helyezett álomruháját a manuela kids design tervezője valósítja meg, és egy vidám hangulatú fotózás keretében képsorozat is készül majd az elkészült ruhákról és gazdáikról a Manó Fotó stúdiójában.
  2. Egy szerencsés különdíjas a megújult Mi MICSODA könyvsorozatból kap egy válogatást könyvcsomag formájában.
  3. Egy különdíjasa  Minipolis jóvoltából egy kreatív játék szettet kap majd ajándékba, hogy tovább alkothasson a divat jegyében.
  4. A KINCS magazin 3 különdíjasa egy-egy féléves előfizetést nyer majd.
  5. A Minipolis különdíja a Mon Petit Art kreatív készlet, ami a haute couture ruhatervezésről szól! Sok apró matrica, kiegészítő jár a sablonok és különleges papírok mellé, hogy a legcsodálatosabb ruhakülönlegességet alkothassa meg belőle a leendő különdíjas

A pályázat időtartama: 2015. november 5-30.