Vásárolj nálunk, és nyerj családi mozijegyeket!

pályázat

Idei utolsó együttműködésünk alkalmával a Freeman Filmmel 5 db négy személyre szóló, azaz családi belépőket sorsolunk a Száva, a szív harcosa című 3D animációs film premier előtti bemutatójára mindazok között, akik december 1-8. között 10.000 Ft feletti értékben vásárolnak webáruházunkban!

Sorsolás: 2015.december 9-én.

A vetítés helye és ideje: 2015. december 14., hétfő 18 óra – Lurdy Ház, 9-es moziterem

A nyereményjegyek, amennyiben a nyertes és családja nem tud megjelenni, átruházhatók!

Száva

SZÁVA – A SZÍV HARCOSA 3D

Egy távoli vidéken egy kis erdei faluban éldegél Száva, a 10 éves fiúcska az édesanyjával. A vidék egykor a fehér farkasok védelme alatt állt, de mikor az állatok az emberek ellen fordultak, egy varázsló átokkal sújtotta őket, amit csak egy hős lovag tud megtörni. Egy nap hiénák támadnak a lakókra, de a vakmerő Szávának sikerül elmenekülnie a vadonba. Itt találkozik az utolsó farkassal, Hómancs, aki szerint a hegyekben élő hatalmas erejű varázsló egyik rettenthetetlen harcosa képes lenne megmenteni Száva faluját és kiszabadítani a foglyul ejtett lakókat, köztük a fiú édesanyját is.

Száva és Hómancs elindulnak, hogy megtalálják a lovagot, ám ehhez keresztül kell verekedniük magukat a gonosz három fejű majomkirálynő, Mama Jozee hadseregén. Izgalmas útjuk során új társakra lelnek a vicces, rózsaszínű teremtmény, Pöfi és a elvarázsolt francia báró, Puszedli személyében. Mindannyiukat egy cél vezérli: hogy segítséget kérjenek a varázslótól. A barátok ráébrednek, hogy együtt olyan erő birtokában vannak, amivel képesek legyőzni bármilyen gonosz hatalmat. Mindeközben Száva is felfedezi önmagábán azt az elszánt, bátor lovagot, aki megmentheti az egész világot. Mert ha teljes szívéből hisz a győzelemben, semmi sem állíthatja meg. 

száva

Maksim Fadeev zeneszerző, író, rendező jó pár évvel ezelőtt az akkor 6 éves fiának, Savvának egy történetet mesélt a Napról és az emberi szívről. A kíváncsi fiú addig-addig kérdezgette Fadevet, mígnem eldöntötte, olyan mesét szeretne írni, ami megragadja a gyerekek fantáziáját, és közben valami újat is tanulhatnak belőle. Pár hónappal később elkészült a történet a fiúcskáról, aki egy nála sokkal hatalmasabb gonosz erőtől szeretné megmenteni az édesanyját, a faluját és a barátait. A fiú, mint ahogy a gyerekek általában, azt gondolja, a varázslat gyógyír minden bajra. Később azonban rájön, hogy a kezében van az áhított hatalom, hisz a szeretet, az elszántság és a hit ereje bármire képessé teszi őt. Az író-rendezőnek nem is volt kérdés, hogy a számára legkedvesebbet, saját fiát, Savvát tegye készülő animációs filmje főhősévé.

Maksim Fadeev és kollégái több éven keresztül odaadóan dolgoztak Száva történetén. A kreatív csapat tagjai között Latin-Amerikától kezdve Európán át egészen Ázsiáig találunk animátorokat. A végeredmény pedig egy különleges és magával ragadó 3D-s látványvilág, ami kicsiket és nagyokat egyaránt elkápráztat majd.

Az eredeti szinkronhangok szerepeire olyan Hollywood-i sztárokat nyertek meg, mint Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci, és Whoopi Goldberg.