Mágikus hűtőmágnesek

A Babilon Könyvkiadó és a Vadaskert közös adománygyűjtést szervez 2022. szeptember 1. –december 31. között.

A Mágikus állatok iskolája sorozat főszereplőit ábrázoló hűtőmágnesek értékesítéséből befolyt összeget a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia teljes egészében egy terápiás kert építésére fordítja.

A mágikus állatok rajongói 2022 szeptemberétől december végéig valódi gyerekek gyógyulását is támogathatják azzal, hogy megvásárolják a kedvenc szereplőjüket ábrázoló hűtőmágnest.  

Milyen érzés lenne, ha kapnál egy mágikus állatot, egy életre szóló barátot, aki a legrázósabb helyzetekben is melletted áll? 

A mágikus állatok most neked is segítenek!

A választható hűtőmágnesek:

Ida Rabbat Benni Henrietta


A hűtőmágnesek ára: 500 Ft

További hűtőmágnes-lelőhelyek:

  • Vadaskert online könyvesbolt https://vadaskertem.hu/webaruhaz/
  •  Vadaskert Kórház recepció
  • Nagyobb könyvesboltok, gyerekrendezvények

A Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulanciáról

A telt házzal működő intézményben az elmúlt években a szorongásos, önsértő és depresszióban szenvedő gyerekek száma az ötszörösére nőtt. Az ő gyógyulásuk érdekében dolgozták ki a Dialektikus Viselkedésterápia módszerét, amelynek lényege a mindfulness, a tudatos jelenlét. Ehhez biztosítana megfelelő helyszínt a kertben a terápiás rész, amely a relaxációt, a tudatos jelenlétet, a csendet és harmóniát biztosítja a terápiák során.  

A Vadaskert Alapítvány elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson pszichés betegségekkel küzdő gyermekek és családjaik számára. Feladata a Vadaskert Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia fenntartása, működtetése és fejlesztése. Hosszú távú célkitűzése továbbá, hogy a sérült gyermekek orvosi, pedagógiai-iskolai, oktatási és szociális problémáit egy intézményen belül próbálja megoldani, szoros szakmai integráció keretében. A Vadaskert Kórház jelenleg teltházzal üzemel, az elmúlt két évben robbanásszerűen megnőtt a depressziós, szorongó, önsértő gyermekek száma és nagyon sok az akut ellátást igénylő gyermek is.

Bővebb információ: https://vadaskert.hu/

Cím: Budapest, 1021 Lipótmezei út 1-5.

Facebook: https://www.facebook.com/vadaskertalapitvany