Mi MICSODA mini Menjünk együtt vásárolni!

Mi MICSODA mini Menjünk együtt vásárolni!

Mi kapható a piacon? Mi sül a pék kemencéjében? Mit vesz anya Sárinak és Bencének a ruhaboltban?

A hároméves kisgyerek gyakran kíséri anyát vásárolni. Ismerős jelenetek elevenednek meg a könyv lapjain: anya zöldséget, Bence dinnyét szeretne venni. Válogatni is szabad, hogy mi kerüljön a kosárba. A könyvesboltban játszósarok is várja a legkisebbeket, és felfedezhetünk egy fülhallgatót is a falra akasztva. Vajon mire való? A rövid, kedves szövegek mellett a képek sok beszélgetési témát adnak a vásárlással kapcsolatban. Lapozgatás közben elmagyarázhatjuk, mi a vonalkód-leolvasó, vagy azt, mi történik az üvegvisszaváltó automatában. Bolhapiacon még nem biztos, hogy jártunk a kicsivel, de miért ne mennénk el ezután? Jön a jó idő, kellemes sétát tehetünk a régi kacatok között. és alkudni is lehet, legalábbis Bence ezt teszi.

A 2-4 éveseknek szóló Mi MICSODA mini sorozat fő vonzereje a kedvesen megrajzolt figurákban és a részletgazdag képekben rejlik. Erőssége az ismeretterjesztő szövegek és az elbeszélés jó aránya.

Az utolsó oldalon a felhajtható kukucskálók alatt rejlenek a minikvíz helyes válaszai. Vidám teszt a kicsiknek, és nem is nehéz!

 

Párnázott, kemény borító. 2 éves kortól ajánljuk!

Oldalszám: 14
ISBN: 978-963-294-086-1
Méret (cm): 21x21

Teljes ár: 1 990 Ft
Akciós ár: 995 FtAkció kedvezménye: 50 %

a könyv értékelése
(4 Szavazat)

Olvasói értékelések

panczelzs - 2015.12.27. 13:10:09
:-)


Eddig megtekintett könyvek

2163