GYIK

Kaphatok-e kedvezményt a könyvek árából?

Ha online vásárol tőlünk, könyveinkre 20%, a Logico termékekre 15% kedvezményt biztosítunk. Az akciós termékeknél ennél nagyobb kedvezmény érvényesíthető.
Ugyanekkora kedvezményt kap, ha személyesen nálunk, a kiadóban vásárol.

Hogyan lehetek törzsvásárló?

Törzsvásárlói kedvezményre azok jogosultak, aki egy naptári éven belül minimum 15.000 Ft értékben vásárolnak honlapunkon.
A törzsvásárlói kedvezmény az összeghatár elérése utáni első vásárláskor automatikusan számításra kerül, tehát nem kell semmilyen kódot beírni.

Kérhetem a munkahelyemre a könyvek kiszállítását?

Igen, sőt! Kérjük, szállítási címnek mindig olyan címet adjanak meg, ahol napközben (8:00-17:00) át tudják venni a csomagot.

Fizethetek utánvéttel?

Nem, mindig a rendelés értékének befizetése után küldjük a csomagokat.

Hogyan kell számolnom a kuponos kedvezményeket?

Ezek a kedvezmények a könyvek teljes árából, tehát nem az online árból kerülnek levonásra. Mint a kuponon is szerepel, a különböző kedvezmények nem összevonhatóak. Viszont egy kuponnal több könyvet is vásárolhat!

Hogyan kaphatom meg a leggyorsabban a kiválasztott könyveket?

Ha rendelésénél a személyes átvételt és a helyszíni készpénzes fizetést választja, a megrendelt könyveket kedden és csütörtökön 9.00 és 15.00 óra között veheti át személyesen.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt könyveket?

A szállítási határidő a befizetéstől számított 1-2 nap. A házhozszállításról részletes információkat a Vásárlás menete menüpontban talál.

Hol tájékozódhatok a csomagomról?

A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki. Honlapjukon (www.dpd.hu) a csomagszám alapján láthatja, hol jár a csomagja.
A futárszolgálat e-mailen  küldi meg a csomagszámot és az értesítést a kiszállítás várható időpontjáról.

További kérdése van? Írja meg nekünk!