Nyerj mozijegyet!

pályázat

2017. április 26., szerda

Vásárolj bármilyen Mi MICSODA logóval ellátott kiadványt április 26. és május 4. között, és nyerj jegyet a Csápi - Az óceán hőse című mozifilmre!

Vásárolj nálunk, és nyerj családi mozijegyeket!

pályázat

2015. november 30., hétfő

Idei utolsó együttműködésünk alkalmával a Freeman Filmmel 5 db négy személyre szóló, azaz családi belépőket sorsolunk a Száva, a szív harcosa című 3D animációs film premier előtti bemutatójára mindazok között, akik december 1-8. között 10.000 Ft feletti értékben vásárolnak webáruházunkban!

Ruhaálmodó pályázat

divat, pályázat

2015. november 11., szerda

Divatrajongók, álmodozók, figyelem! A népszerű Mi MICSODA ismeretterjesztő sorozat 25 éves születésnapját ünneplő Babilon Kiadó pályázatot hirdet a manuela kids designnal, a Minipolis játékbolttal és a Kincs Magazinnal karöltve, kreatív, ügyesen rajzoló, örök álmodozó kislányok és nagylányok számára!

Hókirálynő

pályázat

2015. október 12., hétfő

Azok közt, akik október 1. és október 20. között webáruházunkban 7.000 Ft felett vásároltak/vásárolnak, 15 darab kétszemélyes belépőjegyet sorsolunk a Hókirálynő premier előtti vetítésére!

Így zúztok ti!

pályázat

2015. szeptember 04., péntek

Töltsd le, nyomtasd ki, színezd ki! A MEGAZÚZDA igazi újdonság az energiabombáknak! Két oldalpárt is elérhetővé tettünk, hogy kipróbálhassátok!

Nosztalgia játék

pályázat

2015. szeptember 01., kedd

Emlékeztek még az első Mi MICSODÁKRA? Ti is készültetek belőle kiselőadásra, tanulmányi versenyre, vagy belefeledkeztetek ti is az iskolai könyvtárban egy-egy számotokra izgalmas kötetbe? Nálatok is vannak otthon Mi MICSODÁK, egészen a régiektől az újakig? Esetleg te is gyűjtötted őket?

Münó, a holdbéli manó – 10 jegyet sorsolunk a premier előtti vetítésre!

pályázat

2015. július 14., kedd

Lehet, hogy még nem hallottál az aranyszívű, szeleburdi holdbéli manóról, Münóról, de hamarosan biztosan találkozni fogsz vele a moziban! Münó hatalmas ajándékkal készült a jubileumunkra: Tíz, azaz 10 db kétszemélyes mozijegyet ajánlott fel a róla szóló 3D animációs film premier előtti vetítésére azoknak, akik július 20-ig webáruházunkban vásárolnak! Tehát ahhoz, hogy részt vegyél sorsolásunkon, nem kell mást tenned, mint ami amúgy is megtennél szuper szülinapi árainkat látva!