GYIK

Kaphatok-e kedvezményt a könyvek árából?

Ha online vásárol tőlünk, könyveinkre 20%, a Logico termékekre 15% kedvezményt biztosítunk. Az akciós termékeknél ennél nagyobb kedvezmény érvényesíthető.
Ugyanekkora kedvezményt kap, ha személyesen nálunk, a kiadóban vásárol.

Hogyan lehetek törzsvásárló?

Törzsvásárlói kedvezményre azok jogosultak, aki egy naptári éven belül minimum 15.000 Ft értékben vásárolnak honlapunkon.
A törzsvásárlói kedvezmény az összeghatár elérése utáni első vásárláskor automatikusan számításra kerül, tehát nem kell semmilyen kódot beírni.

Kérhetem a munkahelyemre a könyvek kiszállítását?

Igen, sőt! Kérjük, szállítási címnek mindig olyan címet adjanak meg, ahol napközben (8:00-17:00) át tudják venni a csomagot.

Fizethetek utánvéttel?

Nem, mindig a rendelés értékének befizetése után küldjük a csomagokat.

Hogyan fizethetek átutalással? 

Átutalással csak regisztráció után fizethet. Bankszámlaszámunk: CIB Bank Zrt. 10700347-44543309-51100005, a kedvezményezett: Tessloff Babilon Kft. Kérjük, az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel nevét és a rendelési számot.

Hogyan kell számolnom a kuponos kedvezményeket?

Ezek a kedvezmények a könyvek teljes árából, tehát nem az online árból kerülnek levonásra. Mint a kuponon is szerepel, a különböző kedvezmények nem összevonhatóak. Viszont egy kuponnal több könyvet is vásárolhat!

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt könyveket?

A szállítási határidő GLS futárszolgálattal a befizetéstől számított 3-4 munkanap. MPL futárszolgálattal 10-15 munkanap. A házhozszállításról részletes információkat a Vásárlás menete menüpontban talál.

Hol tájékozódhatok a csomagomról?

GLS futárszolgálat esetén a futárszolgálat elérhetőségei 7:00 – 20:00 óra között: Telefon: (+36 29) 886 700   Mobil: (+36 20) 890-0660. A futárszolgálat honlapján (https://gls-group.eu) a csomagszám alapján ön is ellenőrizheti, hol jár a csomagja.

Az MPL futárszolgálat igénybevétele esetén csomagját itt követheti nyomon: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

További kérdése van? Írja meg nekünk!