Az 5 legjobb babakönyv

https://www.tessloff-babilon.hu/az-5-legjobb-babakonyv- ajánló, könyv

Szeretnétek, hogy a közös könyvnézegetés mindennapos program legyen nálatok? Mutatjuk, mi miket ajánlunk a legkisebbeknek.

Szinte észrevétlenül nőtt akkorára a kínálatunk babakönyvekből, hogy csak pislogunk. Hiába vannak ott a bestsellerek, mint a Nyuszó Muszó, Cicó Micó és a Tili Toli sorozatból a többiek, eláruljuk, hogy az éves tervezés egyik legjobb része, amikor a legkisebbeknek keresünk újdonságot. Nehéz ellenállni a cuki, színes-szagos (igen, szagos is van köztük!), kihúzható, tekergethető elemekkel felszerelt kartonkönyvecskéknek. Szinte lázba hoznak a színek, a grafikák, a figurák, a húzókák.

Kedves állatok, vicces helyzetek és felfedezni valók várnak a kanadai író és illusztrátor, Marianne Dubuc könyvecskéiben. A Búvóhelyek két része, a Kicsi fám és a Kicsi folyóm megnyugtató pasztellszíneivel nem ugrik le a polcról, viszont a lágyan hullámzó folyó, a finoman susogó levelek csupa érdekes titkot rejtenek, amiket vidám, piros sapkás manók mutatnak meg. Ha szerettek belefeledkezni a finom rajzok böngészésébe, ki ne hagyjátok!

A Tipegő figyelő könyveket azért is élmény lapozgatni, mert az állatok szinte életre kelnek bennük. Mire elérkezik a nagy családi kirándulások ideje, a Folyó és a Mező lakóit ismerősként üdvözölhetitek, ha ezeket a könyveket előtte közösen nézegettétek. De fordítva is működik! Ráadásul a könyvből nem röppen el a szitakötő vagy a méh. Valóságos természetbúvárként tanulmányozhatjátok őket.

A kutyust, a cicust és a mackót minden gyerek szereti. És azok nagy szemek, vonzanak, mint a mágnes! A Szép napot! könyvek szülőszemmel külön csábító extrája, hogy az édes állatfigurái hiphop kedvet teremtenek a napirendnek. Hogyan töltik napjukat az aranyos kis szőrgombócok? Melyik kis huncut lurkó ne szeretné utánozni őket? Szép napot, Kismackó!, Szép napot, Kiscica!, Szép napot, Kiskutya!

Már nagyobbacska, úgy kétéves totyogóknak való az Élet a lombok közt. A böngészhető, apró felfedeznivalókat tartogató illusztrációk és a körülöttük hullámzó szövegek 24 oldalon, évszakról évszakra követik végig a liliomfa egy évét. Hogyan változik a lombkoronája? Milyen madarak fészkelnek az ágai közt? Kik hűsölnek az árnyékában? Mennyi mindent él át a barátaival tavasztól a tél beköszöntéig?

A teljes kínálatot a honlapunkon a Könyvek kicsiknek menüpont alatt találjátok.


Címkék:

ajánló  állatkert  állatok  alvás  Antarktisz  aszteroida  Ausztrália  autó  baktérium  barlangok  betegség  Biblia  Budapest  buddhizmus  bútorok  búvárkodás  cidrimókus  denevér  díj  dory  édesség  éghajlat  egyensúly  egyház  egyiptom  elefánt  elektromosság  ember  emberi test  emlős  építmények  Északi-sark  etimológia  étkezés  eukaliptusz  fejlesztés  félelem  felfedezés  finommotorika  fizika  Föld  főzés  gyerekek  gyógyítás  gyógyszertár  háború  hajózás  halak  halál  halmazállapot  hangsebesség  hideg  hiszti  hogyan működik  hőmérő  hüllők  időjárás  időszámítás  India  infrahangok  interjú  internet  iránytű  irodalom  iskolaérettség  iskolakezdés  járművek  játék  jel  jelentés  jelrendszer  Jézus  kalóz  kapitalizmus  karácsony  karantén  kémia  kereskedelem  kétéltűek  Kína  klímaváltozás  koala  kommunikáció  kórház  koronavírus  könyv  közlekedés  Krisztus  kultúra  kultúrtörténet  léghajó  leguán  légzés  LOGICO  lovagok  madarak  magasság  mágnes  mese  meteorológia  Mi MICSODA  mikroszkóp  mitológia  mítoszok  művészet  Nikola Tesla  Nobel-díj  növények  nyomozás  óceán  ókor  ókori Görögország  oktatás  olimpia  olvasás  Oroszország  orvoslás  öltözködés  őskor  pedagógus  pszichológus  pulzus  rajz  rák  receptek  régészet  repülés  robot  rovarok  sárkány  sejtek  sport  szellemek  szépség  szerzetesrendek  szimbólum  táplálkozás  távíró  technika  tél  tenger  terhesség  természet  természeti jelenségek  természeti katasztrófák  természettudomány  teszt  tobzoska  történelem  tudomány  tüntetés  újkor  ultrahang  úthálózat  ünnep  vadnyugat  vallás  Városliget  vasút  védőoltás  vidámpark  vidra  világűr  vírus  víz  vulkán  zarf  zene