Az 5 legjobb babakönyv karácsonyi ajándéknak

ajánló, könyv

Ezeknek a színes, mozgatható elemekkel felszerelt babakönyveknek minden pici örülni fog.

Az olvasóvá nevelés útján az első lépéseket a színes, keménylapos lapozókkal tehetitek meg. Közülük is a legszórakoztatóbbak a mozgatható elemekkel felszereltek. A húzható, tolható vagy tekerhető részeket a babáknak könnyű megragadniuk, vagy ujjacskájukat az erre a célra kialakított részbe illesztve mozgásba hozniuk az elemet. A mozgatás nem csak jó móka, hanem mindig valamilyen plusz információ bukkan elő.

 

AjánlóA Húzd és mondd! új köteteinek borítójáról huncutul hívogatnak a nagy szemű állatok. Menő a megújult grafika, akárcsak a többszörösen kihúzható fülek. A picik ujjacskája pont beleillik a húzókák mélyedésébe.

Az Állatok a tanyán borítóján báránykák gomolyognak, a disznó és a többiek a könyv belsejében várnak rá, hogy közösen fedezzétek fel, hogy is nevezzük a kicsinyüket, és milyen hangot hallatak.

Az Erdei állatok borítóján megigéz a nagy szemű őzike, és hív megismerkedni erdei lakótársaival, akikről a fülek kihúzása után az derül ki, hogy hol laknak, és mit csinálnak ott.

 

AjánlóA Tipegő figyelő könyvek színes illusztrációi szinte életre kelnek, annyira hasonlítanak a valóságra, így a természetben járva könnyű lesz majd felismerni a könyv szereplőit. A természetbúvárkodást az ujjal kitolható, tekerhető betétek teszik még élvezetesebbé. A sorozatban eddig a Mező és a Folyó jelent meg.

 

 

 

 

AjánlóA Képváltogató könyvek tekerhető betétével a jelenetek változtathatók. A Színek című könyvecskében a kék tengeren például a delfinek hullámlovaglását lehet eljátszani a tekergetéssel. Bármelyik részt is választjátok, a tekeréssel újabb jeleneteket hívhattok elő, amin lehet együtt nevetni és közben megbeszélni, hogy mi is történik a képeken.

 

 

 

További babakönyvekért erre tovább!


Címkék:

ajánló  állatkert  állatok  alvás  Antarktisz  aszteroida  Ausztrália  autó  baktérium  barlangok  betegség  Biblia  Budapest  buddhizmus  bútorok  búvárkodás  cidrimókus  denevér  díj  dory  édesség  éghajlat  egyensúly  egyház  egyiptom  elefánt  elektromosság  ember  emberi test  emlős  építmények  Északi-sark  etimológia  étkezés  eukaliptusz  fejlesztés  félelem  felfedezés  finommotorika  fizika  Föld  főzés  gyerekek  gyógyítás  gyógyszertár  háború  hajózás  halak  halál  halmazállapot  hangsebesség  hideg  hiszti  hogyan működik  hőmérő  hüllők  időjárás  időszámítás  India  infrahangok  interjú  internet  iránytű  irodalom  iskolaérettség  iskolakezdés  járművek  játék  jel  jelentés  jelrendszer  Jézus  kalóz  kapitalizmus  karácsony  karantén  kémia  kereskedelem  kétéltűek  Kína  klímaváltozás  koala  kommunikáció  kórház  koronavírus  könyv  közlekedés  Krisztus  kultúra  kultúrtörténet  léghajó  leguán  légzés  LOGICO  lovagok  madarak  magasság  mágnes  mese  meteorológia  Mi MICSODA  mikroszkóp  mitológia  mítoszok  művészet  Nikola Tesla  Nobel-díj  növények  nyomozás  óceán  ókor  ókori Görögország  oktatás  olimpia  olvasás  Oroszország  orvoslás  öltözködés  őskor  pedagógus  pszichológus  pulzus  rajz  rák  receptek  régészet  repülés  robot  rovarok  sárkány  sejtek  sport  szellemek  szépség  szerzetesrendek  szimbólum  táplálkozás  távíró  technika  tél  tenger  terhesség  természet  természeti jelenségek  természeti katasztrófák  természettudomány  teszt  tobzoska  történelem  tudomány  tüntetés  újkor  ultrahang  úthálózat  ünnep  vadnyugat  vallás  Városliget  vasút  védőoltás  vidámpark  vidra  világűr  vírus  víz  vulkán  zarf  zene